×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Klobásky ve slanině
45 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Česká , Chuťovky ,

Klobásky ve slanině

Co budu potřebovat

10–12 grilovacích klobásek
10–12 plátků slaniny Nyní v akci

Jak na to?

Každou klobásku obmotejte plátkem slaniny, vyskládejte na plech vyloženy pečícím papírem. Pokládejte je tak, aby konec plátku ležel vespod. Pečte 25–30 minut v troubě vyhřáté na 190°C.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj