×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kaše s olivami a sýrem feta
20 minut , Příloha , Nízká náročnost , Řecká , Vaření ,

Kaše s olivami a sýrem feta

Co budu potřebovat

1 kg brambor Nyní v akci
sůl, pepř
75 g másla
180 ml mléka Nyní v akci
80 g sýru feta
80 g vypeckovaných černých oliv, nahrubo nasekaných Nyní v akci
2 lžíce olivového oleje k podávání Nyní v akci

Jak na to?

Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, rozšťouchejte, promíchejte s máslem, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše. Opepřete podle chuti. Nakonec vmíchejte nadrobený sýr feta (kaši zároveň osolí) a černé olivy. Podávejte pokapané olivovým olejem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj