×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kančí po myslivecku
120 minut a více , Hlavní chod , Střední náročnost ,

Kančí po myslivecku

Co budu potřebovat

kančí maso Nyní v akci
2 dcl červeného vína
1 konzerva loupaných rajčat
1 mrkev
řapíkatý celer
1 cibule
2 stroužky česneku
snítek rozmarýnu
1 chilli paprička
olivový olej Nyní v akci
pepř
sůl

Jak na to?

Nejdříve si připravíme marinádu: na olivovém oleji orestujeme mrkev, řapíkatý celer, česnek, snítek rozmarýnu a zalijeme červeným vínem. Když se omáčka povaří, nalijeme jí do mísy na nakrájené maso, necháme vystydnout, a dáme do ledničky na 12 hodin odležet.
Potom směs přecedíme a maso osolíme a opepříme. Na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibuli, potom k ní přidáme nakrájenou chilli papričku a loupaná rajčata. Pak přidáme maso a zalijeme přeceděným červeným vínem.
Přikryjeme pokličkou a necháme dusit doměkka 1 - 1,5 hodiny. Když je maso měkké, vyndáme ho stranou a zbytek omáčky přecedíme do dalšího hrnce. Necháme chvíli povařit, aby se šťáva zredukovala a pak přilijeme k masu a zelenině.
Nandáme na talíř, pokapeme olivovým olejem a podáváme.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj