×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Jogurtový dip z červené řepy se smetanou a česnekem
10 minut , Příloha , Nízká náročnost , Česká , Dipy a studené omáčky , Něco lehkého , Bez vaření ,

Jogurtový dip z červené řepy se smetanou a česnekem

Co budu potřebovat

220 g vařené červené řepy
1–2 stroužky česneku
1 šalotka
zázvor
150 g zakysané smetany Nyní v akci
50 g jogurtu Nyní v akci
sůl
pepř

Jak na to?

Chystáte se grilovat? Pak vám nesmí chybět nějaký dip na namáčení výtečných kousků masa. Pro tentokrát tu pro vás máme dip z červené řepy, zakysané smetany a jogurtu.

1) Řepu, česnek, šalotku a zázvor oloupejte a nakrájejte na kousky.

2) Poté je rozmixujte v robotu.

3) Do směsi vmíchejte smetanu i jogurt a podle chuti osolte a opepřete.

Podávejte ke grilované rybě.

Tip do kuchyně

 

Nejlepší je, když dáte hostům při grilování na výběr více dipů. Nechte se inspirovat v našem článku Dipy a omáčky ke grilování.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj