×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Játra na cibulce
45 minut , Střední náročnost , Česká ,

Játra na cibulce

Co budu potřebovat

800 g vepřových jater, odblaněných Nyní v akci
2 lžíce slunečnicového oleje Nyní v akci
2 cibule, jedna nakrájená nadrobno,
druhá na kolečka
1 rovná lžička drceného kmínu
1 snítka čerstvého tymiánu + na ozdobu
400 ml masového vývaru
sůl a mletý pepř
2 lžíce másla
dušená rýže k podávání Nyní v akci

Jak na to?

Játra nakrájejte na nudličky. Na oleji v pánvi opékejte cibuli, až zesklovatí. Přidejte kmín a po chvíli játra. Opékejte je asi 5 minut, přidejte snítku tymiánu, zalijte vývarem a zvolna duste asi 15 minut – ne déle, byla by čím dál tím tvrdší. Osolte, opepřete a v horké omáčce rozpusťte máslo. Ozdobte tymiánem a podávejte s rýží.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj