×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Japonské kuřecí karí
45 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Asijská ,

Japonské kuřecí karí

Co budu potřebovat

slunečnicový olej
500 g kuřecích čtvrtek
1 cibule
2 stroužky česneku AQ
1 lžíce zázvoru
1 lžíce žluté kari pasty
400 ml slepičího vývaru AQ
100 g zelených fazolek AQ Nyní v akci
jasmínová rýže AExc Nyní v akci

Jak na to?

V pánvi rozpalte asi 1/2 lžíce oleje a ze všech stran na něm opečte kuřecí kousky pěkně dozlatova. Dejte je stranou, na tuk vsypte cibuli, česnek, zázvor, přidejte další 1/2 lžíce oleje a 5 minut opékejte. Přidejte kari pastu, slepičí vývar a do hrnce vraťte maso. Přiveďte k varu, snižte plamen a přiklopené nechte 20 minut probublávat. Na posledních 5 minut přidejte do hrnce i fazolky. Podávejte s vařenou rýží.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj