×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Japonské hovězí špízy
15 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Česká , Chuťovky ,

Japonské hovězí špízy

Co budu potřebovat

250 g hovězích steaků (asi 8 tenčích plátků) Nyní v akci
sůl
svazek jarních cibulek
olivový olej Nyní v akci
60 ml terijaki omáčky

Jak na to?

Rozčtvrcené plátky masa rozložte na pracovní plochu, malinko je nakle­pejte a z obou stran osolte. Doprostřed každého dejte kousek jarní cibulky a zarolujte ji. Poté po dvou rolky na­píchejte na grilovací jehlice. Všechny potřete olejem a dejte na 2 minuty na gril. Pak je potřete terijaki omáč­kou a grilujte je další 2 minuty. Opět potřete omáčkou, otočte a grilujte další 2 minuty.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj