×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Italský hovězí guláš
60 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Italská , Pro gurmány , Dušení ,

Italský hovězí guláš

Co budu potřebovat

1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce olivového oleje Nyní v akci
300 g hovězího předního masa bez kosti Nyní v akci
1 žlutá paprika AQ Nyní v akci
400g plechovka rajčat
pár větviček rozmarýnu AQ
hrst černých oliv Nyní v akci

Jak na to?

Už jste někdy vyzkoušeli recept na italský hovězí guláš? Určitě si na něm pochutnáte.

1) Ve velkém hrnci opékejte 5 minut cibuli a česnek na olivovém oleji.

2) Pak přidejte maso a nechte jej zatáhnout.

3) Poté vsypte kousky papriky, přidejte plechovku rajčat a rozmarýn a přiveďte k varu.

4) Nechte probublávat 40 minut, aby maso změklo.

5) Pokud je potřeba, vlijte trochu vody.

6) Nakonec vmíchejte pokrájené olivy.

Podávejte s ciabattou.

Tip do kuchyně

 

Nakonec můžete guláš ozdobit bazalkou nebo snítkou rozmarýnu. Pokud budete chtít guláš zahustit, můžete tak učinit strouhanou bramborou nebo starším chlebem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj