×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hummus
15 minut , Nízká náročnost , Orientální , Bezmasé ,

Hummus

Co budu potřebovat

400g plechovka cizrny, propláchnutá, osušená
šťáva z půlky citronu Nyní v akci
2 lžíce olivového oleje + na zakápnutí Nyní v akci
1 stroužek česneku
2 lžíce sezamové pasty tahini – nemusí být
hladkolistá petrželka na ozdobu

Jak na to?

Prvních pět ingrediencí dejte do robotu a rozmixujte. Pokud se vám směs zdá příliš tuhá, přidejte pár kapek vody. Servírujte zastříknuté olejem a posypané petrželkou. V lednici vám
hummus vydrží až pět dnů.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj