×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hovězí queensland steak v glazuře z pomerančové kůry a boubronu
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Ostatní , Chuťovky , Grilování ,

Hovězí queensland steak v glazuře z pomerančové kůry a boubronu

Co budu potřebovat

2 hovězí queensland steaky Nyní v akci
1 dávka glazury z pomerančové kůry a bourbonu
sůl
pepř
bazalkový dip

Jak na to?

Hovězí steaky lehce naklepejte dlaní ruky, dejte na rozpálený gril, potírejte glazurou a grilujte z obou stran. Sejměte z ohně, osolte, opepřete a podávejte s dipem.
Tip - Hovězí queensland steaky servírujte na velkém prkénku, nakrájené na tenké plátky.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj