×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hoisin glazura
10 minut , Příloha , Nízká náročnost , Asijská , Dipy a studené omáčky ,

Hoisin glazura

Co budu potřebovat

80 ml medu Nyní v akci
80 ml hoisin omáčky
60 ml sojové omáčky
2 lžičky koření pěti vůní Nyní v akci

Jak na to?

V hrnci smíchejte 80 ml medu, 80 ml hoisin omáčky, 60 ml sojové omáčky a 2 lžičky koření pěti vůní a na slabém plameni zahřívejte 2 minuty. Pak zvyšte plamen na střední a nechte 3–4 minut probublávat, aby marináda zhoustla.
Tip - Hodí se na jehněčí, vepřové, kuřecí, krůtí maso, šunku, kachnu a lososa.
Tip - Dipy udělejte den předem a v chladu nechte rozležet. Ozdobené bylinkami jsou dipy nejlepší. Navíc ovoněné. Hostům nabídněte vždy více dipů, ať má každý na výběr. Ve sklenici s víčkem vydrží glazury a marinády, uložené v lednici, až dva týdny. Marinády a glazury se při vaření snadno připálí, stále je proto promíchávejte a nevařte příliš. Zdá-li se vám po čase marináda nebo glazura příliš tuhá, zahřejte ji v mikrovlnce.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj