×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hermelínový dip
90 minut , Svačina , Střední náročnost , Česká , Bezmasé ,

Hermelínový dip

Co budu potřebovat

5 větších rajčat, rozpůlených, zbavených semínek Nyní v akci
60 ml balzamikového octa
olivový olej Nyní v akci
sůl
pepř
3 stroužky česneku, prolisované
1 lžíce rozmarýnových lístků, nasekaných
2 hermelíny, zbavené bílých okrajů, pokojové teploty, nakrájené na kostky Nyní v akci
225 g smetanového sýra Nyní v akci
hrst bazalkových lístků, natrhaných

Jak na to?

Troubu zahřejte na 230 °C. Rajčata položte řezem nahoru na plech, pokapejte octem a olejem, posypejte solí, pepřem, česnekem a rozmarýnem. Pečte 30 minut, nechte vychladnout a nasekejte. Ztlumte troubu na 180 °C. Promixujte oba sýry, vmíchejte rajčata a bazalku, rozdělte do zapékacích misek, 25 minut pečte. Vyndejte a po 10 minutách jezte s tousty.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj