×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Grilovaný pstruh se zeleninou
30 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Grilování ,

Grilovaný pstruh se zeleninou

Co budu potřebovat

1 čerstvý pstruh
2–3 stroužky česneku
2 snítky rozmarýnu
100 g anglické slaniny Nyní v akci
sůl
pepř
olivový olej Nyní v akci
1 citron
2 větvičky cherry rajčátek
1 cuketa

Jak na to?

Pro milovníky ryb jsme připravili recept na grilovaného pstruha se zeleninou. Při grilování plněného pstruha se skvěle propojí chutě česneku, slaniny a rozmarýnu s masem, čímž se dosáhne výtečně jemné chuti.

1) Pokud nemáte již vykuchanou rybu, pstruha nejprve vykuchejte, a následně omyjte. Omytou rybu osolte, opepřete, potřete olivovým olejem a pokapejte citronovou šťávou. Dále vyložte břišní dutinu pstruha česnekem, slaninou a rozmarýnem. Pstruha grilujte přibližně 8 minut, dejte ale pozor, aby se vám nepřipálil.

2) Nakrájejte cherry rajčátka na poloviny a cuketu na plátky. Poté ogrilujte zeleninu společně se pstruhem do změknutí.

Doporučujeme vyzkoušet také grilovat zeleninu společně se pstruhem zabalené v alobalu. Šťáva ze zeleniny se spojí s masem a vytvoří tak velmi chutný celek.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj