×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě
30 minut , Nízká náročnost ,

Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Co budu potřebovat

velký svazek čerstvého koriandru
4 stroužky česneku
8cm kousek čerstvého zázvoru
1 stonek citronové trávy
4 lžíce citronové šťávy
60 ml ústřicové omáčky
250 ml sójové omáčky
4 celí pstruzi, vykuchaní

Jak na to?

Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj