×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Gratinovaná treska
30 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Středomořská ,

Gratinovaná treska

Co budu potřebovat

4 větší kousky tresky nebo
4 filety z mořských ryb
sůl, pepř
4 plátky prosciutta Nyní v akci
200 g creme fraiche
3 lžíce bazalkového pesta
25 g parmazánu, jemně nastrouhaného
hrstka sekaných mandlí Nyní v akci
bageta k podávání Nyní v akci

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Všechny kusy tresky nebo rozmražených filetů z obou stran osolte a opepřete a pak každý oviňte plátkem prosciutta a vyskládejte do zapékací mísy. Poté mezi rybu i na ni rozprostřete creme fraiche a pesto. Posypte parmazánem a pečte patnáct až dvacet minut.
2. Těsně před koncem pečení zasypte mandlemi. Podávejte s bílou bagetou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj