×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Francouzský dresing
10 minut , Příloha , Nízká náročnost , Francouzská , Zálivky a dresinky , Něco lehkého , Bez vaření ,

Francouzský dresing

Co budu potřebovat

1 lžíce + 1 lžička dijonské hořčice Nyní v akci
půl lžičky krupicového cukru Nyní v akci
60 ml bílého vinného octa
180 ml olivového oleje Nyní v akci
pepř

Jak na to?

Chcete připravit salát a došla vám inspirace na zálivku? Zkuste náš recept na francouzský dresing.

1) V misce smíchejte lžíci a půl dijonské hořčice, půl lžičky krupicového cukru, vinný ocet a olivový olej a pořádně promíchejte.

2) Dochuťte pepřem, případně špetkou soli.

Tip do kuchyně

 

Dresing se nejvíce hodí k zeleným salátům, červené cibuli nebo k avokádu.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj