×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Filet ze pstruha se zeleninou
30 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Smažení ,

Filet ze pstruha se zeleninou

Co budu potřebovat

2 pstruzi
máslo Nyní v akci
citronová šťáva Nyní v akci
petrželka
olej Nyní v akci
sůl
pepř
na zeleninu:
1/2 cukety
10 cherry rajčátek Nyní v akci
šalotka

Jak na to?

Zeleninu si nakrájíme a připravíme do misky. Ze pstruhů uděláme filety, začistíme, osolíme a opepříme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety orestujeme - nejdříve stranu s kůží, pak otočíme. Přidáme trochu másla, nasekanou petrželku a zakápneme citronovou šťávou.
Na druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji nejdříve šalotku, pak přisypeme cuketu a nakonec rajčátka.
Na talíř nandáme orestovanou zeleninu, filety a polijeme šťávou z pánve.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj