×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Fazole s klobáskami z jednoho hrnce
Hlavní chod , Střední náročnost , Vaření ,

Fazole s klobáskami z jednoho hrnce

Co budu potřebovat

1 lžíce olivového oleje BASIC Nyní v akci
300 g bílých klobásek
1 cibule, na plátky
2 stroužky česneku, drcené
400g konzerva bílých fazolí, scezená a propláchnutá Nyní v akci
800 g konzervovaných rajčat BASIC Nyní v akci
1 lžíce třtinového cukru
sůl a černý pepř BASIC
křupavý chleba a nasekaná petrželka k podávání Nyní v akci

Jak na to?

Ve velké hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte na něm ze všech stran klobásky, potrvá to 5–6 minut. Přesuňte je na talíř. V tuku, který pustily, opečte cibuli, po cca 5 minutách přidejte česnek, po další minutě vsypte fazole, rajčata a vše oslaďte, osolte a opepřete. Do pánve vraťte klobásky, přikryjte poklicí a přiveďte k varu. Pak odklopte a velmi mírně asi 25 minut vařte, až omáčka zhoustne. Podávejte s čerstvým pečivem a posypané nasekanou petrželkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj