×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Domácí ostrá tatarská omáčka
10 minut , Příloha , Nízká náročnost , Česká , Dipy a studené omáčky , Bez vaření ,

Domácí ostrá tatarská omáčka

Co budu potřebovat

125 ml majonézy Nyní v akci
2 lžíce chilli omáčky
2 lžíce hladkolisté petrželky
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce kyselých okurek
tabasco dle chuti

Jak na to?

Chystáte se grilovat a chtěli byste k masu připravit něco speciálního k podávání? Připravte si domácí ostrou tatarskou omáčku.

1) Petrželku a kyselé okurky nakrájejte nadrobno.

2) Do misky nalijte majonézu, hořčici, přidejte pokrájenou petrželku a okurky.

3) Pro ostrost přidejte chilli omáčku a tabasco. Vše dobře promíchejte.

4) Před podáváním dejte tatarskou omáčku vychladit do lednice.

Tip do kuchyně

 

Chilli omáčku a tabasco můžete nahradit čerstvými chilli papričkami. Pozor ale na semínka, ta jsou extrémně pálivá.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj