×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Domácí krokety z choriza
120 minut a více , Příloha , Střední náročnost , Ostatní , Chuťovky , Smažení ,

Domácí krokety z choriza

Co budu potřebovat

120 g choriza
100 g másla
140 g hladké mouky
375 ml mléka Nyní v akci
2 lžíce hladkolisté petrželky
2 vejce
160 g čerstvé strouhanky
slunečnicový olej

Jak na to?

Domácí krokety z choriza jsou skvělé jako chuťovka na domácí párty.

1) Jemně pokrájené chorizo nasucho vysmažte na pánvi. Vyjměte z pánve.

2) Máslo rozpusťte v pánvi, vsypte mouku a minutu opékejte.

3) Pak postupně vlévejte mléko a směs nechte zhoustnout.

4) Vmíchejte chorizo a petrželku.

5) Poté směs rozprostřete do mělkého pekáčku a přiklopené fólií dejte na noc do lednice.

6) Z chorizové směsi postupně odebírejte, tvarujte krokety, obalujte je v extra mouce, pak vajíčku a nakonec ve strouhance.

7) Smažte v oleji dozlatova.

Tip do kuchyně

 

Do kroket můžete přidat i další bylinky, například rozmarýn.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 17,90 cena před slevou: 19,90
    sleva: −10 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj