×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Domácí hovězí cheeseburger
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Americká , Pro gurmány , Piknik , Grilování ,

Domácí hovězí cheeseburger

Co budu potřebovat

400 g mletého hovězího masa AQ Nyní v akci
1 stroužek česneku AQ
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce worcesterské omáčky
1 lžíce rajčatové omáčky
sůl
pepř
olivový olej Nyní v akci
4 plátky čedaru, ementálu nebo eidamu
4 plátky bagety či ciabatty Nyní v akci
majonéza AQ Nyní v akci
4 listy salátu
1 červená cibule
kečup AQ

Jak na to?

Na pořádný cheeseburger narazíte dnes již málokdy. Co takhle si jeden připravit doma?

1) Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, hořčici, worcesterskou i rajčatovou omáčku a podle chuti sůl a pepř.

2) Pak ze směsi udělejte 4 burgery.

3) Grilovací pánev rozpalte na maximum.

4) Burgery potřete olejem a grilujte je z jedné strany 4 minuty, otočte, navrch dejte plátek sýru a grilujte další 4 minuty.

5) Bagety rovněž potřete olejem a krátce ogrilujte.

6) Každou potřete majonézou, navrch dejte salát, kolečka cibule a burger.

Ihned podávejte, třeba s kečupem.

Tip do kuchyně

 

Místo kečupu si můžete k cheeseburgeru připravit nějaký lahodný dip. Inspiraci naleznete zde.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj