1
Nakrájejte nebo najemno nakrouhejte 400 g bílého zelí. Vložte ho do mísy, osolte a nechte chvíli odležet. Poté silně promačkejte v rukách, aby zelí začalo pouštět šťávu. Díky tomuto procesu hezky zkřehne.
2
Nakrájejte na tenké nudličky 2 mrkve a 1 červenou cibuli. Přidejte k zelí a vmíchejte 2 lžíce cukru a 2 lžíce citronové šťávy. Dejte na hodinu odležet do lednice.
3
Po odležení vmíchejte do salátu 8 lžic majonézy a 1 lžíci nasekané pažitky. Dle chuti osolte.
4
Na závěr do salátu přidejte 100 g strouhaného čedaru. Doporučujeme salát nechat 1–2 dny odležet. Snad na vás Coleslaw se sýrem udělal dojem a vy budete králem každé grilovačky.
1
Nakrájejte nebo najemno nakrouhejte 400 g bílého zelí. Vložte ho do mísy, osolte a nechte chvíli odležet. Poté silně promačkejte v rukách, aby zelí začalo pouštět šťávu. Díky tomuto procesu hezky zkřehne.
2
Nakrájejte na tenké nudličky 2 mrkve a 1 červenou cibuli. Přidejte k zelí a vmíchejte 2 lžíce cukru a 2 lžíce citronové šťávy. Dejte na hodinu odležet do lednice.
3
Po odležení vmíchejte do salátu 8 lžic majonézy a 1 lžíci nasekané pažitky. Dle chuti osolte.
4
Na závěr do salátu přidejte 100 g strouhaného čedaru. Doporučujeme salát nechat 1–2 dny odležet. Snad na vás Coleslaw se sýrem udělal dojem a vy budete králem každé grilovačky.