×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Česnekovo- houbové chleby
15 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Česká ,

Česnekovo- houbové chleby

Co budu potřebovat

50 g másla Nyní v akci
200 g lesních hub nebo žampionových řezů AQ
půl lžičky kmínu
2 stroužky česneku
1 lžíce tymiánu, jemně nasekaného + větvička na ozdobu
sůl a pepř
bílý chléb s tmavší moučnou kůrkou, na plátky Nyní v akci
1 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané

Jak na to?

Polovinu másla nechte rozpustit v pánvi a tři až čtyři minuty na něm opékejte houby. Až lehce změknou a pustí šťávu, přidejte zbylé máslo, kmín, česnek a tymián. Promíchejte a opékejte, aby se odpařila tekutina, osolte a opepřete. Chleby opečte, navrch dejte houby, posypejte petrželkou a tymiánem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj