×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Celerové řízky
10 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká ,

Celerové řízky

Co budu potřebovat

1 celer
2 hřebíčky
2 plátky citronu Nyní v akci
mouka Nyní v akci
vajíčko
strouhanka
50 g tvrdého strouhaného sýra Nyní v akci

Jak na to?

Oloupejte 1 celer, nakrájejte ho na plátky tlusté půl až jeden centimetr a vařte ho do poloměkka ve vodě se 2 hřebíčky a 2 plátky citronu. Vychladlé plátky osolte a obalte v klasickém trojobalu: v mouce, vajíčku a nakonec ve strouhance smíchané s 50 g tvrdého
strouhaného sýra. Smažte na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova a podávejte s bramborovou kaší.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj