×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bylinkový bulgur se špenátem
20 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Středomořská , Bezmasé ,

Bylinkový bulgur se špenátem

Co budu potřebovat

200 g bulgur
175 g mraženého hrášku
Na dresink:
6 lžic česnekového oleje Nyní v akci
šťáva z 1 citronu Nyní v akci
sůl
pepř
1 velká hrst čerstvých bylinek (máty, petrželky, pažitky)
4-5 hrstí baby špenátu

Jak na to?

Ve vroucí osolené vodě vařte 15 minut 200 g bulguru, na poslední 3 mi­nuty přidejte do hrnce i 175 g mraženého hrášku. Pak sceďte. Udělejte dresink: v míse našlehejte 6 lžic česnekového oleje, šťávu z 1 citronu. Podle chuti osolte a opepřete a přimíchejte 1 velkou hrst čerstvých byli­nek (máty, petrželky, pažitky), nahrubo nasekaných. K bulguru s hráškem přimíchejte 4–5 hrstí baby špenátu a přelijte dresinkem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj