×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Brownies
45 minut , Dezert , Střední náročnost , Anglická ,

Brownies

Co budu potřebovat

400 g tmavé čokolády Nyní v akci
280 g másla
350 g tmavého cukru
6 vajec
150 g hladké mouky

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Polovinu čokolády dejte do žáruvzdorné mísy, přidejte máslo a na mírném ohni zahřívejte, promíchávejte, abyste získali krásně hladký krém. Nechte mírně zchladnout. Pak vmíchejte cukr, vejce a hladkou mouku. Nakonec vmíchejte druhou polovinu nasekané čokolády a těsto nalijte na máslem vymazaný a pečicím papírem vyložený plech o rozměrech 20 x 30 cm. Pečte 30–35 minut. Nechte zchladnout a pak podávejte nakrájené na čtverce.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj