×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Brambory se sýrem v remosce
90 minut , Střední náročnost , Česká , Bezmasé ,

Brambory se sýrem v remosce

Co budu potřebovat

1,2 kg menších brambor Nyní v akci
120 g másla, nakrájeného na plátky Nyní v akci
480 g sýra blaťácké zlato Nyní v akci
grilovací koření

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce. Nechte je trochu vychladnout, abyste si je nemuseli přehazovat z ruky do ruky, oloupejte je a naskládejte těsně vedle sebe do remosky. Na brambory naskládejte máslo a na něj sýr, nakrájený na silné plátky. Sýr posypte grilovacím kořením tak, aby vrstva byla souvisle červená. V remosce pečte tak dlouho, dokud se sýr nerozteče a neutvoří na povrchu zlatou krustu. Trvá to 30–40 minut.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj