×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bramborový guláš s mletým masem
60 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Dušení ,

Bramborový guláš s mletým masem

Co budu potřebovat

2 cibule
300 g mrkve
1 lžíce olivového oleje AQ Nyní v akci
450 g mletého masa mix Nyní v akci
2 kostky hovězího bujonu
400g plechovka červených fazolí
1 lžička worcesterské omáčky
sůl
pepř AQ
hladkolistá petrželka AQ

Jak na to?

Každou cibuli nakrájejte na osminky. Mrkve nasekejte nahrubo, brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Ve velkém hrnci rozpalte olej, přidejte mleté maso a zprudka jej opečte, drťte jej vařečkou, aby se hrudky opekly ze všech stran. Poté do hrnce nadrobte bujon a promíchejte. Přidejte zeleninu, promíchejte a směs zalijte 900 ml horké vody. Přiveďte k varu. Ztlumte oheň a přiklopené vařte 25–30 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak přidejte i scezené fazole a worcesterskou omáčku a prohřejte. Dosolte a dopepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj