×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bramborový guláš
60 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Dušení ,

Bramborový guláš

Co budu potřebovat

2 lžíce rostlinného oleje Nyní v akci
1 velká cibule, nakrájená najemno
2 lžíce sladké mleté papriky
1 lžička pálivé mleté papriky půl lžičky kmínu
2 stroužky česneku, nasekané nadrobno
500 g brambor, oloupaných a nakrájených na kostky Nyní v akci
sůl
1 lžíce hladké mouky na zahuštění
200 g párků nebo klobásy, nakrájených na kolečka pepř, majoránka Nyní v akci

Jak na to?

Na oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, přisypte obě mleté papriky, kmín, nadrobno nasekaný česnek a krátce osmahněte. Pak zalijte litrem až litrem a půl vody a přidejte brambory, osolte a vařte, aby byly skoro měkké. Přidejte mouku rozmíchanou v troše studené vody a vařte dvacet minut. Pak přidejte párky nebo klobásy, dochuťte pepřem a špetkou majoránky a guláš ještě chvíli povařte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj