×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bramborové noky s hráškem
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Bezmasé ,

Bramborové noky s hráškem

Co budu potřebovat

500 g bramborových noků Nyní v akci
5 hrstí mraženého hrášku AQ
40 g másla Nyní v akci
2 lžičky citronové kúry ABio
sůl AQ
pepř
60 ml citronové šťávy Nyní v akci
parmazán
oreganové lístky AQ

Jak na to?

Noky uvařte podle návodu na obalu, sceďte je a nechte řádně okapat. Hrášek dejte do mísy, zalijte ho vroucí vodou a po 2 minutách rovněž sceďte. Máslo rozehřejte v pánvi, přidejte noky a opékejte je 10–15 minut dozlatova. Přidejte hrášek a citronovou kúru, promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Zastříkněte citronovou šťávou. Podávejte s parmazánem, ozdobené oreganem.
Tip – Vmíchat k pokrmu můžete i natrhané maso uzené makrely.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj