×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bramborová wasabi kaše
20 minut , Příloha , Nízká náročnost , Asijská , Bezmasé , Vaření ,

Bramborová wasabi kaše

Co budu potřebovat

500 g brambor Nyní v akci
sůl
100 ml mléka Nyní v akci
2 lžičky wasabi
1 lžíce másla
1 jarní cibulka

Jak na to?

1) Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.

2) Mezitím zahřejte v rendlíku mléko, vmíchejte wasabi a chvíli společně prohřejte.

3) Uvařené brambory sceďte, rozšťouchejte, promíchejte s máslem, přilévejte horké mléko a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše.

4) Nakonec do ní přidejte ještě najemno pokrájenou jarní cibulku.

Tip do kuchyně

 

Kaši podávejte ideálně jako přílohu například k pečenému masu.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj