×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bagetky  s ředkvičkovým máslem
20 minut , Svačina , Nízká náročnost , Česká ,

Bagetky s ředkvičkovým máslem

Co budu potřebovat

8 středních ředkviček
sůl
3 lžíce másla Nyní v akci
3 lžíce tvarohu Nyní v akci
1 velká bageta (asi 240 g) Nyní v akci
sůl
pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Omyté ředkvičky nastrouhejte na hrubší straně struhadla. V míse je osolte a pak vyždímejte vypocenou vodu. Teprve pak je smíchejte s máslem a tvarohem. Bagetu přepulte a obě části podélně rozřízněte a nasucho opečte v troubě. Nechte malinko zchladnout a pak je namažte ředk­vičkovým máslem a ozdobte plátky ředkviček. Podle chuti osolte

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 17,90 cena před slevou: 25,90
    sleva: −30 %
  • současná cena: 7,90 cena před slevou: 9,90
    sleva: −20 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj