×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Babiččiny jetýlky
30 minut , Dezert , Střední náročnost , Sladká jídla ,

Babiččiny jetýlky

Co budu potřebovat

4 bílky
70 g krupicového cukru
240 g moučkového cukru

Jak na to?

Bílky (počet snižte na 3) ušlehejte do polotuha, vynechejte přidání krupicového cukru, rovnou vmíchejte moučkový a ušlehejte dotuha. Pak vmíchejte 280 g mletých lískových oříšků. Směs přendejte do cukrářského sáčku a na plechu vyloženém pečicím papírem tvořte trojlístky – jetýlky (tři vedle sebe udělané kuličky). Potřete našlehaným vajíčkem a doprostřed dejte plátek oloupané mandle.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj