×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Avokádový tartar s krevetami
30 minut , Předkrm , Střední náročnost , Středomořská , Pro gurmány ,

Avokádový tartar s krevetami

Co budu potřebovat

200 g vyloupaných krevet Nyní v akci
sezamový olej
sůl
pepř
hrst kopru
6 avokád Nyní v akci
1/2 limety
3 lžičky balzamikového octa
2 lžičky sezamových semínek

Jak na to?

Krevety zprudka opečte na sezamovém oleji, osolte je a opepřete a nakonec po­sypte koprem. Obě avokáda oloupejte, rozkrojte, zbavte semen a nakrájejte na kousky. Zakapejte je šťávou z limety, aby nezhnědla, a podle chuti osolte a ope­přete. Na talířích udělejte avokádová lůžka, zakápněte je balzamikovým octem, posypte sezamovými semínky a navrch dejte kre­vety. Podávejte vychlazené nebo při pokojové teplotě.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj