×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Čerstvý ananas s mátovým cukrem
10 minut , Dezert , Nízká náročnost , Ostatní , Chuťovky , Bez vaření ,

Čerstvý ananas s mátovým cukrem

Co budu potřebovat

150 g krupicového cukru
1 svazek máty
5–6 koleček čerstvého ananasu Nyní v akci

Jak na to?

1) Čerstvý ananas nakrájejte na plátky o tloušťce půl centimetru.

2) Krupicový cukr nasypte do robotu, přidejte k němu mátu a rozmixujte, aby se cukr obarvil.

Tip do kuchyně

 

Nemáte-li robota, můžete cukr s mátou pokrájet ručně. Doporučujeme v tomto receptu zaměnit krupicový cukr za třtinový, který je více exotický a který svou hnědou barvou dodá dezertu větší šmrnc.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj