×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Alsaský cibulový koláč
120 minut a více , Střední náročnost , Chuťovky , Pečení ,

Alsaský cibulový koláč

Co budu potřebovat

čerstvý kravský sýr Nyní v akci
slanina Nyní v akci
cibule
3 stroužky česneku
sůl
pepř
na těsto:
400 g hladké mouky
cca 1 dcl vody Nyní v akci
3/4 kostky droždí Nyní v akci
1 lžíce olivového oleje Nyní v akci
sůl

Jak na to?

Do mísy nasypeme hladkou mouku, sůl, droždí, nalijeme vodu a olivový olej a vypracujeme těsto.
Přikryjeme ho fólií a necháme hodinu kynout v lednici.
Mezitím si rozehřejeme pánev a orestujeme na ní nakrájenou slaninu a cibuli.
Do čerstvého sýru přidáme sůl, pepř a nakrájené 3 stroužky česneku zbavené klíčku.
Vykynuté těsto rozválíme, přendáme na plech, potřeme ochuceným sýrem a posypeme směsí cibule a slaniny.
Plech dáme do rozehřáté trouby a pečeme asi 5 minut při 220 stupních. Upečený koláč nakrájíme a podáváme ideálně se sklenicí bílého vína.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 17,90 cena před slevou: 22,90
    sleva: −21 %
  • současná cena: 22,90 cena před slevou: 26,90
    sleva: −14 %
  • současná cena: 39,90 cena před slevou: 49,90
    sleva: −20 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj