Čerstvé zboží a nízké ceny

Všichni příchozí se mohou těšit na bohatou nabídku čerstvého ovoce a zeleniny, která bude navíc týden od otevření zlevněná o 30 %. Vybírat bude možné také z širokého sortimentu čerstvého pečiva, které bude po celý den pravidelně doplňováno z vlastní pekárny.

Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout nejen pohodlný nákup za nízké ceny, ale i rozšířit poskytované služby,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „Věřím, že naši zákazníci uvítají nejen rozšířený sortiment čerstvého zboží, ale i řadu produktů od místních dodavatelů.“

V prodejně se také objeví zcela nový koncept obsluhového pultu s lahůdkami. Ten nabídne lepší uspořádání uzenin, sýrů a lahůdek. Zákazníci jistě ocení rychlý výběr potravin díky přehledným cenovkám a jednoduchému označení země původu vlaječkou.

Za nákup nad 200 Kč dárek

U příležitosti slavnostního otevření jsou připraveny speciální akce pro zákazníky. Při nákupu nad 200 Kč obdrží každý zákazník ke svému nákupu oblíbenou kuchařku Spolu u stolu jako dárek. Zákazníkům budou k dispozici hostesky, které jim pomohou se lépe zorientovat ve zrekonstruované prodejně a které budou dětem rozdávat balonky, takže ani ti nejmenší nepřijdou zkrátka.

Supermarket bude stejně jako před rekonstrukcí otevřen každý den od 7 do 20 hodin. Ve zrekonstruovaném Albertu nebudou chybět ani nabídky akčního zboží, o kterém jsou zákazníci pravidelně informování prostřednictvím letáků. Letáky jsou k dispozici na prodejně a distribuovány do schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Prázdniny v jednom kole

Také v kopřivnickém Albertu probíhá velké letní dobrodružství s názvem „Prázdniny v jednom kole“. Na prodejně je možné zakoupit stejnojmennou knihu, která přináší 18 kapitol plných tipů na aktivity doma, v přírodě či na cestách. Až do 5. srpna navíc každý získá za své nákupy samolepky rozličných tvarů, barev a vůní, které si bude moci do této knihy nalepit, a tím si ještě více zpestřit své prázdninové dobrodružství. Za každých utracených 200 Kč je možné získat 4 samolepky, přičemž kompletní sada jich obsahuje 120.

Ve vybraných balíčcích se samolepkami naleznou zákazníci překvapení v podobě rodinné vstupenky do jedné ze 14 českých zoo nebo na některou z 33 neobjevených památek, které letos představil Národní památkový ústav. V balíčcích je ukryto celkem 5000 vstupenek, které je možné využít až do 30. srpna.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz a rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.