Pohodlný nákup a nízké ceny

Supermarket Albert ve Valašském Meziříčí zákazníky přivítá rozšířeným sortiment čerstvého zboží a nízkými cenami. Oddělení pečiva nabízí čerstvé křupavé pečivo po celý den, které na prodejnu vozí regionální dodavatelé, jako je např. pekárna Lomná, Semag, Wellart nebo pekařství Luboše Býmy. Kromě toho budou mít zákazníci na výběr z širokého sortimentu ovoce a zeleniny od českých farmářů, ale také exotické plody. Ode dne otevření budou produkty z oddělení ovoce a zeleniny k dostání s 30% slevou a to až do 12. května.

Naším cílem je, aby se u nás zákazníci cítili příjemně. Snažíme se tedy pro ně vytvořit takové místo k nákupu, kam se budou rádi vracet. Díky rekonstrukci prodejny jim můžeme nabídnout pohodlí při nakupování a nízké ceny, ale také rozšířit poskytované služby,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

Dárek při nákupu nad 300 Kč

V den slavnostního otevření jsou pro zákazníky připraveny speciální akce. Pro snadnější orientaci v novém prostředí budou na prodejně po celý den k dispozici hostesky, které dětem rozdají balonky a pomohou zákazníkům s balením nákupu do tašek. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující v den otevření oblíbenou kuchařku Albert jako dárek. Všichni příchozí až do soboty ochutnají vybrané produkty vlastní značky Albert Quality a BASIC.

Supermarket bude stejně jako před rekonstrukcí otevřen každý den od 7 do 20 hodin. I na této prodejně probíhá nová sběratelská kampaň „Fandíme Česku“, prostřednictvím níž podpoříte spolu s Fanďuláky Českou republiku. Více informací o kampani najdete na webových stránkách fandimecesku.albert.cz.

Další novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.