Při rekonstrukci byly aplikovány prvky nového formátu supermarketů. Vhodné osvětlení, využití přírodních materiálů a barev, přehledné uspořádání sortimentu, nové vozíky a košíky na kolečkách, jasná komunikace a moderní design – to vše vytváří příjemné prostředí k nakupování.

Naším cílem je, aby se u nás zákazníci cítili příjemně. Snažíme se vytvořit takové místo k nákupu, na které se budou rádi vracet. Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout větší pohodlí při nakupování, ale také rozšířit poskytované služby i sortiment,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert. „Věříme, že zákazníci ocení i širokou nabídku zboží od regionálních dodavatelů, například pečivo či ovoce a zeleninu,“ dodává Dagmar Krausová.

V rámci rekonstrukce prodejny byly odstraněny vstupní turnikety. Otevřený vstup na prodejní plochu tak nabízí zákazníkům možnost začít svůj nákup přímo v úseku ovoce a zeleniny, který připomíná skutečné tržiště. Výběr je opravdu široký, od produktů vypěstovaných českými farmáři až po exotické plody. Na oddělení ovoce a zeleniny plynule navazuje sortiment masa, drůbeže a další produkty potřebné pro vaření. Proměnou prošel také úsek lahůdek, který je obsluhovaný. Oddělení pečiva denně nabízí čerstvé křupavé pečivo od regionálních dodavatelů, jako je Rašnerova pekárna, Certas nebo Diam.

Sekci potravin uzavírá kosmetické zboží a poté již následuje pokladní zóna. Zákazníkům s menšími nákupy, ale také maminkám s malými dětmi či lidem s tělesným hendikepem jsou k dispozici expresní pokladny. V blízkosti prodejny také nově přibude bankomat.

Speciální akce a ochutnávky

Slavnostní otevření prodejny podpoří řada speciálních akcí, jako je např. 30% sleva na veškerý sortiment ovoce a zeleniny po dobu tří týdnů, tedy
do 19. května, oblíbená kuchařka Albert jako dárek za nákup nad 300 Kč v den slavnostního otevření nebo ochutnávky vybraných produktů vlastních značek Albert do soboty 2. května.

Supermarket Albert ve Šternberku bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. I na této prodejně probíhá sběratelská kampaň „Fandíme Česku“, prostřednictvím níž podpoříte spolu s Fanďuláky Českou republiku. Více informací o kampani najdete na webových stránkách www.fandimecesku.albert.cz