Pohodlnější nákup a nízké ceny

Zákazníci jistě uvítají komfort při nákupu a nízké ceny, které jim hypermarket díky nové prodejní koncepci může nabídnout. Prodejna se pochlubí nově upravenými obsluhovanými pulty s čerstvým masem, lahůdkami, sýry a salámy, které díky vylepšenému systému uspořádání sortimentu pomáhají jednoduššímu a rychlejšímu výběru produktů.

Vzhledem k tomu, že zákazníci preferují především čerstvé potraviny, nabídne novotou zářící prodejna široký sortiment čerstvého ovoce a zeleniny, který bude navíc celý týden od otevření k dostání s 50% slevou. Zajímavá je také nabídka pečiva z vlastní pekárny, které je po celý den pravidelně doplňováno.

„Snažíme se pro naše zákazníky připravit místo k pohodlnému nákupu, aby se k nám rádi vraceli. V nymburském hypermarketu pracuje téměř šedesát zaměstnanců, kteří denně pečlivě připravují čerstvé zboží a podílí se na bezproblémovém provozu prodejny,“ říká Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold. „Zmodernizovaná prodejna v Poděbradské ulici je po celý den zásobovaná čerstvým pečivem z vlastní pekárny, v nabídce máme také produkty od regionálních dodavatelů, například v segmentu piva nabízíme zákazníkům pivo z nymburského či postřižinského pivovaru,“ dodává Michal Pavelka.

V prodejně mohou zákazníci platit celkem u 11 renovovaných pokladen. Pro usnadnění komunikace se zákazníky je nyní infokoutek umístěn na přístupnějším místě. Pohodlnější je i parkování u hypermarketu, přičemž parkoviště bylo opraveno a doplněno o značení pro lepší orientaci při příjezdu. Novinkou jsou také betonové sloupky kolem vstupu, které zamezují průjezdu a stání aut. Zákazníci tak mají mnohem bezpečnější a snazší vstup do prodejny.

Nymburský hypermarket bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin, tedy stejně jako před rekonstrukcí.

Kuchařka za nákup nad 600 Kč

Zákazníci se mohou v den otevření těšit na zajímavý program a dárky. Při nákupu nad 600 Kč získá každý kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy. Po celý den budou nakupujícím k dispozici asistenti, kteří budou pomáhat s balením nákupu do igelitových tašek, které zákazníci dostanou zdarma. Děti budou mít určitě radost z nafukovacích balónků, které jim budou hostesky po celý den rozdávat.

Až do soboty 20. října budou moci všichni příchozí ochutnat produkty vlastní značky Albert Quality a až do úterý 22. října budou moci zákazníci využít kromě akčních slev uvedených v letáku i 50% slevy na celý sortiment ovoce a zeleniny.

Letáky s akčními cenami jsou k dispozici nejen na prodejně, ale zároveň jsou distribuovány do poštovních schránek a každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici rovněž na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.

Ohled na životní prostředí

Všechny nově vzniklé či remodelované prodejny Albert jsou koncipovány tak, aby v maximální možné míře šetřily životní prostředí. Také v hypermarketu Albert v Nymburce jsou použity moderní technologie využívané pro osvětlení, vytápění a provoz prodejny umožňující výrazné úspory ve spotřebě elektrické energie ve srovnání s dříve otevřenými prodejnami, a to až o 25 %. Chladicí a mrazící skříně jsou uzavřeny skleněnými dveřmi, které nejen šetří energii, ale také pomáhají udržovat prvotřídní kvalitu vystaveného zboží.

Podpora Nadačního fondu Albert přímo na prodejně

V prostorách prodejny je umístěn automat na kávu a čaj v kelímku. Zakoupením nápoje navíc podpoří zákazníci dobrou věc. Výtěžek z prodeje půjde na konto Nadačního fondu Albert a peníze budou určeny na podporu regionálních aktivit v neziskovém sektoru.