Při rekonstrukci byly aplikovány prvky nového formátu supermarketů. Vhodné osvětlení, využití přírodních materiálů a barev, přehledné uspořádání sortimentu, nové vozíky a košíky na kolečkách, jasná komunikace a moderní design – to vše vytváří příjemné prostředí k nakupování.

Naším cílem je, aby se u nás zákazníci cítili příjemně. Snažíme se vytvořit takové místo k nákupu, na které se budou rádi vracet. Díky rekonstrukci prodejny můžeme nabídnout větší pohodlí při nakupování, ale také rozšířit poskytované služby i sortiment,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert. „Věříme, že zákazníci ocení i širokou nabídku zboží od regionálních dodavatelů, například pečivo či ovoce a zeleninu,“ dodává Dagmar Krausová.

V rámci rekonstrukce prodejny byly odstraněny vstupní turnikety. Otevřený vstup na prodejní plochu tak nabízí zákazníkům možnost začít svůj nákup přímo v úseku ovoce a zeleniny, který připomíná skutečné tržiště. Výběr je opravdu široký, od produktů vypěstovaných českými farmáři až po exotické plody. Na oddělení ovoce a zeleniny plynule navazuje sortiment masa, drůbeže a další produkty potřebné pro vaření. Proměnou prošel také úsek lahůdek, který je obsluhovaný. Oddělení pečiva denně nabízí čerstvé křupavé pečivo od regionálních dodavatelů, např. ze Semagu.

Albert také plní svůj slib zachovat ve své nabídce z prodejen SPAR zboží, které bylo u zákazníků oblíbené. Proto nyní pokračuje v prodeji produktů značky Veggie určených zákazníkům se speciálními požadavky na stravování i vyznavačům zdravého životního stylu.

Sekci potravin uzavírá rozšířený úsek kosmetického zboží a poté již následuje pokladní zóna. Zákazníkům s menšími nákupy, ale také maminkám s malými dětmi či lidem s tělesným hendikepem jsou k dispozici 2 expresní pokladny. Na prodejně mohou pohodlně zdarma využít wifi připojení. Na zákazníky se těší téměř tři desítky zaměstnanců.

Ochutnávky a speciální akce

Slavnostní otevření prodejny podpoří řada speciálních akcí, jako je např. 30% sleva na veškerý sortiment ovoce a zeleniny po dobu tří týdnů, tedy až do 23. června, oblíbená kuchařka Albert jako dárek za nákup nad 300 Kč v den slavnostního otevření nebo ochutnávky vybraných produktů vlastních značek Albert do soboty 6. června.

Supermarket Albert ve Vsetíně bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. I na této prodejně probíhá sběratelská kampaň, během které mohou zákazníci získat exkluzivní nože od italské značky Sambonet. Více informací o kampani, která probíhá až do 4. srpna, najdete na webových stránkách www.albert.cz.

Další novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.