Široká nabídka za výhodné ceny

Supermarket Albert Florentinum již dnes představí zákazníkům kromě své nové tváře i řadu novinek. Sortiment byl rozšířen o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult. I nadále je k dispozici bohatá nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, která bude navíc od otevření k dostání s 30% slevou. Kromě toho je pro zákazníky připraven výběr produktů od regionálních dodavatelů, například z pekárny MIMO Bohemia.

„Věříme, že naši zákazníci budou při svých nákupech i nadále spokojeni. Všichni naši zaměstnanci dělají vše proto, aby byl přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert plynulý,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „V nově upravené prodejně mohou zákazníci stále uplatňovat papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti,“ doplňuje Michal Pavelka.

Supermarket Albert ve Florentinu bude otevřen každý den od 7 do 21 hodin. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejny

V den otevření budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Příchozí budou moci rovněž ochutnat vybrané produkty z oddělení pečiva, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se do Alberta vrátili plní síly a energie. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou přinášejí tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulená kampaň probíhá také v supermarketu Albert ve Florentinu, a to až do 7. října. Více informací o kampani je k dispozici na www.albert.cz/smoulove.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.