Pohodlný nákup a široký sortiment

Kromě své nové tváře představí nový supermarket Albert v Kroměříži zákazníkům řadu novinek. Tou nejviditelnější je rozšíření pekárny a oddělení ovoce a zeleniny. Díky tomu může Albert nabídnout ještě širší nabídku tohoto segmentu, která bude navíc od otevření k dostání s 30% slevou. Zákazníky jistě potěší dostupnost oblíbených pekařských výrobků od regionálních dodavatelů, například od Vlastimila Javora. Zároveň je pro ně nově připravena široká nabídka produktů vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio a také maso a masné výrobky z řady Řeznický pult.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Proto se všichni naši zaměstnanci snaží o plynulý přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

Supermarket Albert v Kroměříži bude otevřen každý den od 7 do 20 hodin. V nově upravené prodejně mohou zákazníci stále uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti. Nechybí zde ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření budou zákazníkům k dispozici hostesky, které pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu jako dárek. Všichni příchozí budou moci rovněž ochutnat výrobky vlastní značky Albert Quality a BASIC, produkty z oddělení pečiva, masa, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se vrátili do Alberta v ještě lepší formě než kdy dříve. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou také přinesli tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulená kampaň probíhá i v nové prodejně Albert v Kroměříži, a to až do 7. října. Více informací o kampani je k dispozici na www.albert.cz/smoulove.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.