To nejlepší z obou značekrebrand logo

Na zákazníky hypermarketu Albert v obchodním centru Dragoun čeká řada novinek, jako je změna uspořádání vybraných úseků prodejny nebo sortimentu. Ten bude rozšířen zejména o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent a Albert Bio. Oddělení pečiva denně nabízí vlastní čerstvé pekařské výrobky doplněné o oblíbené produkty z regionálního pekařství Jaroslav Lepič nebo z Pekosy Chodov.

Změnou prošel úsek ovoce a zeleniny, který je nyní uspořádán ve stylu skutečného tržiště. Zákazníci zde najdou produkty vypěstované nejen lokálními farmáři, ale také exotické plody. Ovoce a zelenina budou v den otevření k dostání s 50% slevou, od následujícího dne pak zákazníci pořídí sortiment ovoce a zeleniny levněji o 30% a to až do 24. února.

Cílem přebrandování prodejen INTERSPAR na Albert je především zachování toho nejlepšího z obou značek. Například úsek lahůdek a masa zůstává prakticky beze změny, sortiment kosmetiky a nepotravinového zboží kopíruje nabídku Alberta.

„Pohodlí a spokojenost zákazníků je pro nás vždy na prvním místě. Snažíme se tedy o co nejplynulejší přechod prodejny ze značky INTERSPAR pod značku Albert,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert.

O tom, že spojení toho nejlepšího z Alberta a SPARu se vydařilo, svědčí i výsledky zákaznického výzkumu realizovaného mezi zákazníky již předělaných prodejen, podle kterého:

• 94 % zákazníků pozitivně hodnotí kvalitu masa,
  • 96 % zákazníků uznává, že v Albertu najde dostatek českých produktů,
  • 98 % zákazníků vnímá nové oddělení ovoce a zeleniny jako místo, kde je sortiment vždy čerstvý,
  • a dokonce 100 % dotázaných zákazníků hodnotí zaměstnance Alberta jako vstřícné a nápomocné.

Hypermarket Albert v OC Dragoun bude otevřen každý den od 7 do 22 hodin. Zákazníci zde stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách INTERSPAR, a to do konce jejich platnosti. V prodejně nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se také může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí. Přilehlé gastro zařízení INTERSPAR Restaurace zůstává i nadále v provozu v nezměněné podobě. Dochází pouze k jejímu přejmenování na Restaurace.

Slavnostní otevření prodejny

V den slavnostního otevření hypermarketu Albert v Chebu zákazníkům pomohou hostesky s orientací v nově uspořádané prodejně. Všichni příchozí mohou od středy až do soboty 7. února ochutnat výrobky z oddělení masa, ovoce a zeleniny, pečiva a produkty vlastních značek Albert. Při nákupu nad 300 Kč navíc každý zákazník obdrží oblíbenou kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy jako dárek.

Novinky z prodejen Albert najdete také na webových stránkách www.albert.cz, a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko. Aktuální informace o přeměnách prodejen INTERSPAR na prodejny Albert v jednotlivých lokalitách jsou rovněž dostupné na webových stránkách http://www.albert.cz/spojeni.

albert_vs_spar_infografika_1