Pohodlný nákup za výhodné ceny

Pražské supermarkety Albert představí zákazníkům kromě své nové tváře i řadu novinek. Sortiment byl rozšířen o výrobky vlastních značek Albert Quality, BASIC, Albert Excellent, Albert Bio a maso a masné výrobky z řady Řeznický pult. I nadále je k dispozici nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, která bude navíc od otevření k dostání s 30% slevou.

„Věříme, že zákazníci budou při svých nákupech i nadále spokojeni. Všichni naši zaměstnanci dělají vše proto, aby byl přechod prodejny ze značky SPAR pod značku Albert plynulý,“ uvádí Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení obchodního řetězce Albert. „V nových Albertech navíc zákazníci stále mohou uplatnit papírové poukazy na nákup v prodejnách SPAR, a to do konce jejich platnosti,“ doplňuje Michal Pavelka.

Supermarket Albert v Praze na Náměstí Míru bude otevřen každý den od 7 do 21 hodin. Prodejna Albert v BB Centru Beta bude nově otevřena také v sobotu od 7 do 21 hod stejně jako ve všední dny.  V prodejnách nechybí ani akční letáky, které jsou zároveň distribuovány do poštovních schránek. Každý se může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách www.albert.cz a přispět tak k ochraně životního prostředí.

Slavnostní otevření prodejen

V slavnostní den otevření prodejen budou zákazníkům k dispozici hostesky, které  pomohou s orientací v nově uspořádané prodejně. Při nákupu nad 300 Kč obdrží každý nakupující oblíbenou kuchařku Spolu u stolu. Příchozí budou moci rovněž ochutnat vybrané produkty například z oddělení pečiva, ovoce a zeleniny.

Šmoulové jsou zpátky

Šmoulové se do Alberta vrátili plní síly a energie. Kromě spousty zábavy při sbírání postaviček nebo hraní her s sebou přinášejí tipy na zdravou a chutnou svačinku. Vyšmoulená kampaň probíhá také v supermarketech Albert v Praze na Náměstí Míru a v BB Centru Beta až do 7. října. Více informací o kampani je k dispozici na www.albert.cz/smoulove.

Novinky z prodejen Albert jsou k dispozici na webových stránkách www.albert.cz, na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika a na Twitteru www.twitter.com/albertcesko.