Kvalitní nože, ať už krájíte cokoliv

Značka Sambonet představuje kombinaci dokonalého italského designu s výjimečnou funkčností. Výrobky Sambonet jsou navrženy tak, aby maximálně zjednodušily, zpříjemnily a urychlily přípravu jídla. Stávají se tak nepostradatelnými pomocníky v každé kuchyni. Všechny nože mají měkkou rukojeť pro snadnější uchopení a jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli s tvrdým ostřím odolným proti korozi. Kvalitu potvrzuje také 10letá záruka na případné vady zpracování. Nože Sambonet jsou nyní v rámci nové věrnostní akce exkluzivně k dostání v Albertu.

Celá sada obsahuje kuchařský nůž, sekáček na maso, nůž na chléb, velký a malý nůž Santoku, sadu dvou steakových nožů a univerzální nůž pro snadné krájení sýrů, masa a zeleniny.

Věděli jste například, že nůž Santoku je původně z Japonska a je určen pro milovníky asijské kuchyně? Slovo „Santoku“ v japonštině znamená tři ctnosti. Santoku si totiž hravě poradí s krájením a sekáním masa, ryb i zeleniny. Velmi ostrá a hladká čepel nožů Santoku umožní krájet ovoce i maso tak, aby se zamezilo úniku šťávy. Nože Santoku se právě proto hodí pro další úpravu potravin ve WOKu, kde se povrch masa a zeleniny rychle uzavře.

Sbírejte body a zapojte se do věrnostní akce na nože Sambonet

Žádný kuchař se v kuchyni neobejde bez kvalitního nože. Proto jsme se rozhodli, že touto akcí dáme především našim věrným zákazníkům možnost získat za zajímavé ceny nože z vysoce kvalitní nerezové oceli, které budou skvělými pomocníky v každé domácnosti,“ říká Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka obchodního řetězce Albert. „Abychom našim zákazníkům pomohli zkompletovat celou sadu nožů, připravili jsme pro ně novinku. A to získání jednoho ze dvou vybraných nožů zdarma po nasbírání 30 bodů,“doplňuje Zlata Ulrichová.

Za každých 200 Kč nákupu nebo nákup partnerského produktu obdrží zákazníci jeden bod. Získané body si nalepí na speciální kartičku, kterou získají v prodejně. Při nasbírání 30 bodů si mohou vybrat buď malý nůž Santoku, či univerzální nůž zdarma, anebo jeden z dalších pěti nožů za skvělou cenu. Kampaň končí 4. srpna nebo při vyčerpání zásob v jednotlivých prodejnách, přičemž slevu na nože lze uplatnit až do 18. srpna.

Na podporu kampaně proběhne v sobotu 16. května ve všech hypermarketech Albert speciální akce, kdy zákazníci získají zdarma malý nůž Santoku nebo univerzální nůž při nákupu nad 2 000 Kč.

Nože lze zakoupit i za běžnou maloobchodní cenu. Informace o cenách jsou dostupné ve všech prodejnách.

Bez nutnosti sbírání bodů zákazníci pořídí také doplňky k nožům za zvýhodněné ceny. Jsou jimi ocílka na nože pro udržení jejich optimální ostrosti, kuchyňské nůžky a univerzální bambusový blok na nože. Ten je ideální pro správné skladování. Na rozdíl od tradičních dřevěných bloků díky vnitřní vložce z polyesterových vláken nože neotupí. Tento skvělý designový kousek se hodí do každé kuchyně.

Ostré nože na prodejnách i online

O možnosti získat slevu na kuchyňské nože Sambonet v prodejnách Albert se zákazníci dozvědí v magazínu Albert v kuchyni, v akčních letácích a také na webových stránkách www.albert.cz a facebookovém profilu Albert facebook.com/albertceskarepublika.

Sambonet KV