Jednoduchost a pohodlí

Hned u vstupu zákazníky vítá přehledná nabídka sezónního zboží, které najdou pohodlně na jednom místě. Nové uspořádání sortimentu přináší zákazníkům jednodušší orientaci v prodejně a o mnoho snazší a rychlejší nákup.

Veškeré úpravy jesenického supermarketu odpovídají modernímu designu. Vstup do budovy, kde se obchod nachází, zdobí kruhové logo obchodního řetězce Albert a informační žlutý pás s vyznačením otevírací doby. Interiér prodejny zákazníky zaujme čistým černobílým provedením s decentními odstíny šedé. Prodejna díky těmto úpravám působí harmonickým a velmi přehledným dojmem a dává vyniknout nabízenému zboží.

Při rekonstrukci prodejny jsme kladli důraz hlavně na pohodlí a spokojenost našich zákazníků. Nový koncept proto vychází vstříc právě jim a je navržený přesně tak, aby vyhovoval jejich potřebám a usnadnil výběr zboží,“ říká o nové podobě jesenické prodejny Pavel Huml, ředitel oddělení Real Estate obchodního řetězce Albert.

Nakupující se mohou těšit na nižší regály, které jim umožní mít zboží vždy na dosah ruky. Regály jsou nově součástí rozšířené zóny „ocean of fresh“ a nabízejí pestrý výběr čerstvého a kvalitního zboží, zejména ovoce a zeleniny, křupavého pečiva a v neposlední řadě také krásných květin. Širokou nabídku uzenin, salátů a dalších delikates zákazníci najdou u atraktivního obsluhovaného pultu v zadní části prodejny.

Nakupujte a sbírejte body k nové akci

Ve všech obchodech Albert navíc nyní probíhá nová sběratelská kampaň s produkty Curver, díky nimž si své jídlo během léta vychutnáte kdykoliv a kdekoliv. V nabídce je pestrá škála uzavíratelných krabiček různých objemů i tvarů, které se hodí na svačiny i dovolenou. Za každých 200 korun nákupu získá zákazník 1 bod. Výměnou za 20 nasbíraných bodů na kartičce si pak zakoupí produkty značky Curver se slevou až 95 %. Body lze sbírat do 16. srpna 2016, přičemž slevu na krabičky lze uplatnit až do 30. srpna. Zákazníci si navíc mohou zakoupit box o objemu 5,2 litru bez nutnosti sbírat body.

Supermarket Albert v ulici Budějovická 371 je otevřen každý den od 7:00 do 21:00. Více informací a novinky z prodejen najdete na webových stránkách www.albert.cz nebo na sociálních sítích www.facebook.com/albertceskarepublika a Twitteru www.twitter.com/albertcesko.

aa