Obchodní řetězec Albert klade dlouhodobě důraz na spolupráci s regionálními dodavateli. Své zákazníky o tom přesvědčil během nedávné sběratelské kampaně s názvem „U nás na farmě.“ Na úspěch této kampaně nyní navazují exkurze přímo k farmářům.

„V rámci kampaně „U nás na farmě“ jsme zaznamenali velký počet ohlasů a dotazů z řad našich zákazníků, kteří chtěli vědět, jak spolupráce mezi našimi obchody a regionálními dodavateli funguje v praxi. Proto jsme pro ně připravili den otevřených dveří na vybrané farmy po celé republice, aby se dozvěděli, jak se produkty dostávají z farmy na pulty našich obchodů“, říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

Pokud i vy chcete nahlédnout do skutečného farmářského života, neváhejte a pro více informací a registraci navštivte stránky www.albert.cz/registrace. Na stránkách najdete seznam s informacemi o jednotlivých farmách a přehlednou mapu, podle které se jednoduše zorientujete. K registraci je nutná účtenka za nákup v hodnotě nad 300 Kč z prodejen Albert z období od 1. 5. do 1. 6. 2015. Ta bude sloužit zároveň jako vstupenka. S registrací doporučujeme neotálet, každá farma má limitovaný počet zájemců.

Otevřený den na farmě