novy_pisekNakupujte pohodlně a ekologicky

Hned u vstupu přivítá zákazníky přehledná nabídka sezónního zboží, které najdou pěkně na jednom místě. Vzdušný a přehledný koncept nové prodejny provede nakupující jednotlivými úseky zboží v logické návaznosti tak, aby pohodlně našli vše, co potřebují. „Chtěli jsme, aby se zákazníci při nakupování cítili dobře a našli vše, co hledají. Proto jsme při rekonstrukci obchodu využili přírodní materiály a barvy. Atmosféru dotváří příjemné osvětlení, a mysleli jsme také na praktické detaily, takže zákazníci dostanou nové pohodlné košíky a placení zrychlí moderní pokladny,“ říká k podobě písecké prodejny Pavel Huml, ředitel oddělení real estate obchodního řetězce Albert.

Modernizace obchodu zohlednila také ekologický pohled a nové technologie výrazně snižují spotřebu energií a celkovou uhlíkovou stopu obchodu o 15 %. Součástí remodelingu je komplexní výměna potravinářského chlazení – jak pro prodejní vitríny s chlazenými a mraženými potravinami, tak i celá technologie (strojovna, rozvody). Nové je také elektrické vybavení, řídicí systém měření a regulace, která zajistí ekonomické centrální sledování a on-line řízení všech technologií v objektu, jako je například sledování stavu měřičů, teplot a nastavování řízení chodu kotelny, vytápění, ohřevu vody, klimatizace, vzduchotechniky, ovládání osvětlení, návaznosti na slaboproudá zařízení a další. Díky provedeným úpravám, a osazení nových technologií potravinářského chlazení, zavedení nových kotlů, automatické regulace vzduchotechniky a objektových technologií se sníží spotřeba energií o předpokládaných 17 %. Přispěje k tomu také instalace nového osvětlení včetně LED akcentů i LED osvětlení parkoviště.

novy_pisek2Dobrý skutek s kávou v ruce

Lze při nakupování udělat také dobrý skutek? V Albertu ano. Pro osvěžení a zpříjemnění nákupu si mohou zákazníci v Písku vychutnat lahodnou kávu z kávomatu. Část výtěžku z prodeje kávy a čaje je předána Nadačnímu fondu Albert, který dar poskytne místní organizaci pomáhající dětem ze sociálně ohroženého prostředí. Z píseckého kávomatu je podporována činnost organizace Naděje. „Jsme rádi za možnost spolupracovat s Nadačním fondem Albert v rámci projektu Kávomaty pomáhají. Finanční prostředky, které se podaří získat prostřednictvím kávomatu v hypermarketu Albert v Písku využijeme především na zajištění chodu našich tří předškolních klubů v Písku,“ říká Daniel Svoboda, oblastní ředitel Naděje.

V píseckém hypermarketu nezapomínají ani na pracovně vytížené jedince, kterým je zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu. „Během nakupování si zákazníci díky Wi-Fi připojení mohou vyřídit třeba pracovní e-mail nebo prohlédnout seznam surovin, potřebným k receptům z našeho Albert magazínu,“ říká k novince Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodního řetězce Albert.

Zdraví vždy na prvním místě

Albert jde s dobou, a tak kromě rozšíření nabídky čerstvých potravin připravil také široký sortiment produktů pro zdravý životní styl. Nechybí zde oblíbená chia semínka, sušená kustovnice čínská či ovoce a zelenina v bio kvalitě. Zejména vegetariáni ocení řadu Veggie, potraviny s logem FreeFrom zase potěší všechny zákazníky se speciálními stravovacími potřebami.

Nakupte výhodně během slavnostního otevření

Během slavnostního otevření prodejny Albert nakoupíte ještě výhodněji. Na zákazníky čeká mnoho speciálních akcí, například dárek v podobě kuchařky Albert k nákupu nad 400 Kč. Po celý den 2. února budou navíc hostesky nabízet ochutnávky vybraných lahůdek a speciálních řad.

Hypermarket Albert v ulici U Hřebčince 2510 je otevřen každý den od 7:00 do 22 hodin. Více informací a novinky z prodejen najdete na webových stránkách www.albert.cz nebo na sociálních sítích www.facebook.com/albertceskarepublika a Twitteru www.twitter.com/albertcesko.