Týden před Štědrým dnem, ve dnech od 16. do 23. prosince mohou zákazníci hypermarketů Albert v Praze a v Brně využít pro své nákupy prodlouženou otevírací dobu do 23 hodin. „Víme, že déle otevřené prodejny oceňují zákazníci, kteří dávají přednost klidnějšímu předvánočnímu nákupu v pozdních hodinách,“ říká Barbora Vanko, mluvčí obchodního řetězce Albert.

Otevírací doba v průběhu vánočních svátku je letos poprvé regulovaná zákonem. Během Štědrého dne 24. prosince budou všechny obchody Albert po celém Česku otevřené do 12 hodin. Oba vánoční svátky, 25. i 26. prosince pak bude zavřeno. To se týká všech obchodů Albert a u žádné z prodejen nebude využita zákonem povolená výjimka.

Od úterý 27. prosince pak zákazníci budou moci nakoupit v obchodech Albert tak, jak jsou zvyklí. Na Silvestra zůstanou prodejny otevřené do 19 hodin, na Nový rok budou naopak všechny obchody zavřené. Obvyklá otevírací doba pak na zákazníky čeká opět od 2. ledna.

Vánoční otevírací doba HYPERMARKETŮ Albert

16. - 23. 12.

Prodloužená otevírací doba v PRAZE a BRNĚ do 23.00 hodin.

Ostatní standardní otevírací doba. *

Štědrý den 24. 12.

Otevírací doba do 12.00 hodin.

1. svátek vánoční 25. 12.

Zavřeno.

2. svátek vánoční 26. 12.

27. 12. - 30. 12.

Silvestr 31. 12.

Otevírací doba do 19.00 hodin. *

Nový rok 1. 1.

Vánoční otevírací doba SUPERMARKETŮ Albert

16. - 23. 12.

Štědrý den 24. 12.

Otevírací doba do 12.00 hodin.

1. svátek vánoční 25. 12.

Zavřeno.

2. svátek vánoční 26. 12.

27. 12. - 30. 12.

Silvestr 31. 12.

Otevírací doba do 19.00 hodin. *

Nový rok 1. 1.

Zavřeno.

*U některých obchodů Albert může být otevírací doba vzhledem k požadavkům pronajímatele plochy upravena. Platí to zejména u vybraných obchodních center.

Vánoční otevírací dobu jednotlivých prodejen najdete v mapce zde.